Selepas depo, period berpanjangan

Period berpanjangan dan sakit kepala selepas cucuk depo pertama. Kalau nak stop cucuk depo hanya perlu update kk ke? Pergi awal atau tunggu pergi masa temujanji seterusnya?

4 Balas

first cucuk depo period dtg 2 bulan lbih nonstop & migrain teruk hari² smpai kene refer kecemasan..hb drop sampai 8.7..doctor terus stopkn depo & plan kan amek perancang jenis pil..stakat ni alhamdulillah ok..cume sejak amek depo tu berat bdn naik mendadak & skg susah turun balik...sedih laaa

sy cucuk depo sekali je ..priod ting tong...sebulan kdg 2x priod dtg...sy stop depo..sy bg thu misi ckp sy tanak dah...trus sy amalkan susu eferty untuk hormal kmbali okay..alhamdulillah okay balik

sya msa ccuk depo pertama pn period berpanjangan..ni pla x dtng² period lagi.. nurse ckp kat sya klau nk stop depo blh dtng next temujanji..tpi x tahu laa klau kk kat tmpat awk mcm mna..

makan pil perancang yasmin terus period teratur . sye period non stop sbln lebih .

3mo ago

yg NIE bole beli kt farmasi x