Rancang : makan pil or cucuk depo

Awak2 semua rancang macam mana ya. Cucuk depo betul ke boleh buat jadi lebih berisi ? Ke ambil pil ? Pil brand apa ya ? Boleh kongsi takk ?

2 Balas

better cucuk depo.. kadang lupe nk mkn pil klau saya la 😂 saya ambik depo takde plak mkin berisi tetap 40kg je 😂 rse nye tgok badan jugak kot 😅

Sy ambik pil yg kk sediakan. Consume tu tak sampai lagi 28hari. smggu lepas dtg haid, sy keluar darah lagi. Stop mkn pil,, stop jugak darah tu keluar