Cucuk depo tapi period

Salam semua, saya baru dalam sebulan lebih cucuk perancang depo.. last month period saya hanya 4 days tu pun keluar sikit. Bulan ni period saya dah hari ke7 tapi masih fresh blood lagi n banyak. Memang normal ke? Setahu saya kalau cucuk depo tak period 😅 terima kasih.

1 Balas

selalunya depo ni memang membuatkan period tak menentu dalam first few months. tapi kalau masalah ni masih berlanjutan atau sis dah risau sangat better pergi clinic je