Cucuk depo tapi period

Salam semua, saya baru dalam sebulan lebih cucuk perancang depo.. last month period saya hanya 4 days tu pun keluar sikit. Bulan ni period saya dah hari ke7 tapi masih fresh blood lagi n banyak. Memang normal ke? Setahu saya kalau cucuk depo tak period ๐Ÿ˜… terima kasih.

1 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

selalunya depo ni memang membuatkan period tak menentu dalam first few months. tapi kalau masalah ni masih berlanjutan atau sis dah risau sangat better pergi clinic je