Perancang depo

Haritu saya ada cucuk depo untuk pertama kali & harini patutnya date saya repeat cucuk untuk 2nd tapi saya tak pergi sebab saya perasan lepas saya cucuk saya period lama & sikit lepastu sering pening kepala berhari hari & mudah emosi.. tadi nurse kk call saya tanya knp x datang tapi saya bagi alasan nak rancang sendirilah atas sebab tertentu.. saya jadi buntu dah ni kalau rancang sendiri takut lekat awal kalau cucuk depo jadi macam tu pula tolong ibuuuuuu saya buntu😭 anak saya baru umur 4 bulan

8 Balas

pg klinik balik, mcm2 cara ada nak merancang. iud ade pil perancang ade. x kena depo tukar la cara lain. mybe boleh tukar mkn pil. x semestinya x sesuai depo kena rancang sendiri.