26weeks , 2nd Child

haritu detail scan , doctor kata baby kecik , and ada risiko untuk premature . sejak berapa hari ni saya kerap rasa sakit di celah kangkang , dan keputihan pun tak stop , masa ambik sample tu labtest negative , ni saya rasa sakit macam nyeri di bagian bawah perut . adakah tu contraction palsu?

2 Balas

braxton hicks tu

2mo ago

ouh , tula saya dah lupa rasa tanda nak bersalin macam mana , masa anak first pun tahu tahu dah bukaan 2cm baru contraction . kalini rasa sakit tu awal sangat pulak , risau juga