Peha, celah kangkang, dan tulang pelvic (kemaluan rasa sakit)

Hye, saya sekarang 35w pregnant, lately ni kerap membuang air besar and peha, celah kangkang dan tulang pelvic/tulang kemaluan rasa sakit, bukan sakit apa macam sakit tampung benda berat. Keputihan yang macam kahak pun banyak juga lately ni. Ada sesiapa yang pernah lalui macam saya tak? #firsttiimemom #bantusharing #ingintahu #pregnancy #pleasehelp

3 Balas

bb dah turun bawah..kepala dia menekan kt tulang pelvik tu y sakit..kalau lendir pekat kuar bnyk n semakin ari bercampur darah tu tande jln dah menipis n insyaAllah dkt nk besalin..sis bezakan keputihan die lain dgn lendir y bergumpal

3y ago

Okey noted terima kasih. So far mmg keputihan, ada juga lendir macam egg yalk tapi tak banyak.

saya..rasa sakitt tu sakit tpi sakit tu bole tahan lagii tpi keputihan saya gatal ..dh jumpa doktor.. doktor ckp itu perkara biasa..tk perlu risau..

3y ago

😊

skit yg sis alami nie nrmal..dan kputihan rjuk kt doc sis

3y ago

Okey thank you sis ✨