sakit celah kangkang

hye mommy,normal ke kalau 34minggu sakit celah kangkang?lepastu rasa braxton hicks tu kerap

2 Balas

normal. sakit tu akan hilang selepas bersalin. sy rasa mcm tu dr awal tremister for both pregnancy sy. sy mmg direct tnya doctor. both doctor jwp normal dn xde ubat. kalau kerap xpanggil braxton hick dh. berapa kerap sekali awak rasa? kalau 5-10min tu tnda nk bersalin ya

normal la kot eh sbb sy pun dah mula rasa mcmni😄 celah kangkang rasa nyeri2 gitu. sama juga 34w.