Sakit Celah Kangkang

Hoi mommies, nak tnya.. Ada tak masa preggy rasa sakit celah kangkang? Masa jalan okay x rasa sgt. Masa baring nak ubah posisi tu bila angkat kaki rasa sengal tu yg Allah... #26weeks

2 Balas

Sy sakit masa berjalan. Lepas bersalin tempoh hari tu pun sakit. Nak angkat kaki naik atas katil, azab sangat. Bila dh lama2, berat pun turun lepas bersalin terus okay. Ambik masa dua minggu jugak la baru ok lepas bersalin tu.

5y ago

Tak sakit. Bila nak alih kaki tu terasa la kat celah tu.

Yea, sy pun kena juga sejak dah 33 week. Tapi x selalu.

5y ago

Yes sakit