26weeks , 2nd Child

haritu detail scan , doctor kata baby kecik , and ada risiko untuk premature . sejak berapa hari ni saya kerap rasa sakit di celah kangkang , dan keputihan pun tak stop , masa ambik sample tu labtest negative , ni saya rasa sakit macam nyeri di bagian bawah perut . adakah tu contraction palsu?

2 Balas

beza brapa hari due dgn hasil scan

2mo ago

due sya 15.10.24... sya selalu rasa perut meregang.. tny nurse katany tu normal sb nakmbesar.. dan kadang2 sb keputihan... saya rasa tu contraction palsu tp bila blaku pdarahan awk cpt2 ke hsptl tau.. itu yg nurse bg tau..

braxton hicks tu

2mo ago

ouh , tula saya dah lupa rasa tanda nak bersalin macam mana , masa anak first pun tahu tahu dah bukaan 2cm baru contraction . kalini rasa sakit tu awal sangat pulak , risau juga