Alhamdulillah Baby 2024 Comming Soon 🥰

Haritu ada tanya dalam ni sebab saya buat test pregnant then saya biarkan je lebih 10 minit bangun tidur cek double line. And kata faint line, tak caya test lagi, sebab biasa saya lewat period 3 hari takkan ada keluar line. Alhamdulillah rezeki baby 2024 💞 semoga yang baik baik sahaja untuk anak mama dalam perut ni. Tak sabar nak bagi abg Mikha kawan 🥰

Alhamdulillah Baby 2024 Comming Soon 🥰
12 Balas

Alhamdulillah baby 2024...tahniah sis...semoga Allah permudahkan segala urusan sis ye..seronok Kan celup upt Terus Naik double line xpyh tggu...🤭sy hrp mcm sis juga satu Hari nti dpt baby 2024..🥰

8mo ago

Aamiin yra

tahniah awak...saya pun anak sulung dah 10 tahun ..baru ni lewat period 2 minggu ..cek double Line tu kabur. ni nak tunggu lagi seminggu...doakan saya tau moga² ada malaikat kecil dalam perut ni

8mo ago

terima kasih awak

Wahhh sama la mcm sy 😆 sehari sebelum majlis bertandang, try buat sbb 3 hari lambat dtng period. Check² tgk double line 🥰🤲🏻

8mo ago

alhamdulillah tahniah awak 😍

tahniah sis! jaga diri, banyakkan makanan kaya folate, kalsium dan magnesium. may you have a happy 9 months! 💜💐

Alhamdulillah...tahniah sis...doakan saya sama ye..semoga thn 2024 ada rezeki mcm sis jgk...

8mo ago

Aamiin..terima kasih sis... jaga diri...semoga ibu & baby sihat selalu..

faintline pengalaman sye die xde warna... kalo ade merah2 mcm ni, mmg ade....

8mo ago

try guna clearblue sis... lebih tepat... kalo digital bleh tahu brape2 minggu dh... mcm sye haritu, pregnant 2-3 terus g klinik swasta confirmkn pregnancy... mase tu dh 4-5 week... nampak kantung kecik je...

mg dpmudahkan segalanya aamiin

Betul dah ni ada 😄 tahniah

Alhamdulillah tahniah..

Doa kn saya anak no 2 pulak ta

8mo ago

semoga allah hadirkan malaikat kecil di rahim ibu ibu yang menanti 🥰