Betul ke Pregnant?

Saya buat test 2hari sebelum waktu due period.. and result double line.. then saya buat bile saya lewat sehari period and still double line.. betul ke memang pregnant? ke patut test lagi bile da lewat seminggu.. risau chemical false positif je.. buat test sebab diri ni kerap kencing and selera makan meningkat.. #firstbaby #3monthaswife

Betul ke Pregnant?
2 Balas

hihi kita sama.. sy pun dpt detect awal, 3hr sblm period dh test upt double line.. pastu esoknya test awal pagi pun double line. trus gi klinik buat pengesahan, test urin sekali lg doktor sahkan pregnant cuma kalu scan skrg mmg x nampak la.. kena tggu 2minggu lg dtg kk scan. tahniah awak.. sy baru 4w4d 🥰 semoga kandungan kita baik2 saja. Aamiin..

tahniah sis. pegi buat usg di klinik swasta utk pengesahan kehamilan