Re-test UPT

Alhamdulillah. Last week naik double line but samar. Cek one more time selang 3 hari and latest ni guna clear blue digital. 8 days lewat period. Almost 5 weeks pregnant 🤰🥰.

Re-test UPT
2 Balas

congratulations sis. senang nya sis pakai clear blue digital tu. sy try 3 kali, semua reader failed. pakai yang biasa jugak ,mudah . huhu

alhamdulillah. lets counting the days untuk scan janin & heartbeat & bukak buku pink & eh banyak la prosedurnya 🤣💓