result minum air gula

Haritu 1st time minum air gula , result dia sebelum minum 4.5 lepas minum 3.3 ... Tak valid sebab muntah + terminum air sikit ? ... Lepastu misi suruh repeat minum kali ke-2 ... Kali ni result dia sebelum minum 4.4 lepas minum 4.3 ... Tapi misi tak kata apa2 pun setiap kali dtg checkup lepas tu ? ... Saya buat anggapan sendiri normal je la tu kot ... Ke tak betul eh mommies ?

1 Balas

normal. selalunya kalau ada masalah @ sangkut kencing manis nurse akan terus call dan inform.