upt samar

Hi nak tanya ,, sy ikutkan dah preg 11week 5 hari. Hari tu mase preg 5week sy scan dah nampak kantung .. tapi tadi sy pergi buat buku ,cek upt line sy samar2.. ada tak macam sy ?? Saya takutt jadi apa2.. ??

3 Balas

Upt tu kadang tak tepat sis . saya haritu cek upt negatif , pegi check doktor tgk dah 5 bulan mengandung . yg penting sis dan baby sihat 😍

5y ago

Oke sis.. tq sis .. 🤗🤗

upt tk penting sgt as long as baby sihat😊 jnji takde pendarahan okey la

5y ago

Oke sis .. terima kasih sangat .. legaaaa 😩

Scan nampak kantung, kira ok dah tu ☺

5y ago

Bukan apa.. bila cek upt tu tgk line samar terus jadi down.. sy first preg .. 😔