Bahaya Ke Kalau Uri Ke Bawah?

Harini sy bangun dan dapati di seluar dalam ada lendir darah... Bila sy refer klinik swasta scan uri ke bawah... Dan dia mintak sy berehat... Sy bekerja sebagai account dept je... Cuma klau di tempat kje sy agk stress... Masa kje dr 9-7ptg... Ke sbb sy penat ye

1 Balas

Sy awal preggy pon uri bawah. Mmg perlu bedrest. Sy ambik unpaid leave sebulan. Coz jalan sikit je da bleeding. So sbulan tu juz rest kt katil n bangun solat n g toilet je. Makan smue husband bawak msk blk letak tepi katil.