kerisauan kedudukan uri

pg td sy tiber rasa menekan sakit dbahagian kiri so sy g cek scan d klinik swasta ...doktor kata uri sy kedudukan dibahagian kiri doc so sy repeat scan pula pd 28 w takut kdudukan uri duk dbgian bwh...apa ptt buat ye ...sbb mmg slalu akan rs sakit dibhgian kiri smpi sesak nafas dibuatnye ...

1 Balas

uri bwh mmg tkde jln utk naik kn kecuali naik sndri . last mmg kne czer kalau tk naik . semoga uri puan cpt naik . amin

5y ago

oh begitu terima kasih ye