7 minggu scan tak nampak

Harini saya repeat scan masih tak nampak kantung. Pagi tadi test upt +ve. Ada tak yang.macam saya.

6 Balas

saya scan @8w 5d. private cakap ectopic, masuk ED gov hosp. dua2 tempat scan nampak kantung , 4x scan + 1x speculum hari sama. nampak kantung tapi kosong. saya risau tapi doc cakap mungkin terlalu awal n gestation date mungkin lari. so Puan jangan risau, masih awal lagi :) puan boleh repeat pada mgu ke 9 dan keatas. semoga ada rezeki buat kita insyaAllah

sabar sis , sy scan 8 minggu pun masih tak nampak, doc suruh tunggu lg 2minggu, alhamdulillah dah nampak , nmpk degupan jantung sekali 🙂 banyakkan berdoa dan jangan stress .

4y ago

insyaallah , amin , puan kena selalu positif dan berdoa . ada tu , dia menyorok lg ,malu2 nak tunjuk diri dkt ibu ayah dia. banyakkan berdoa ya sis .

Awal lagi tu sis, jangan risau ye. Baru try scan lg lepas 12 weeks 😊

awal lg sis..nnti tggu 12 weeks keats inshaAllah nmpk

saya 12 minggu tapi x nmpk bby... nmpk kantung ja

Sabar inshaallah 6weeks keatas akan nmpk