Scan 2D

Harini pergi scan, usia 6w. Tp masih belum nampak kantungnya. Doktor cakap rahim nampak kembang ada possibility mengandung. Lagi pulak, saya dah kencing siap2 sebelum scan. Doktor pesan sebelum scan tu, biar je pundi kencing penuh. Tahan dulu kencing baru senang nak nampak kantung. Eksaited nak tengok baby tp xjumpa lg. Takpela, kita jumpa lg dua minggu ya baby ? Selalunya mommies scan bila boleh nampak?

Scan 2D
14 Balas

Sy baru tadi pegi scan 6minggu 3 hari..nmpak kantung dgn baby..sis jgn rsau yea..tunggu smpai 8 minggu .