Scan 8weeks

Hai mommies. Nk tanya kalau scan usia kandungan 8w still nampak kantung sahaja atau dah nampak baby? Hari tu saya pergi scan 6w nampak kantung sahaja. Now dah masuk 8w ingt nk pergi scan plk. Eksaited nk nampak baby 😍#firstbaby

1 Balas

saya scan 8 week ikut hari first, last period. dah nampak jantung 🤗 jangan lupa tanya doktor saiz kandungan tu anggaran berapa week kalau sis nak tahu 🤗 saya scan time tu saiz dia 7w 1d

2y ago

normal la tu, sebab doktor & ibu² kira dari hari first last period sebab tak dapat agak hari subur bila