Degupan jantung

Harini opp kali kedua scan kandungan 11 minggu 2 hari.. Janin ada, tapi degupan jantung baby takde? Doc kata kemungkinan baby dah takde dlm perut.. Doc bagi option samada tunggu 2 minggu utk turun sendiri atau d&c.. Sebab apa berlaku tetiba degupan jantung takde? Ada pengalaman tk momies? Harap sy akan kuat.. Ni kandungan kali kedua lepas gugur bulan 10 td ?

3 Balas

saya pun cm sis.. hrini scan kali ke dua, app tulis 9 minggu. tpi g scan dok ckp 7 minggu dan xde degupan jntung bby… tggu lg 2 minggu .. sya harap sgtt ada degupan jntung baby. if xde, sy dan suami redha sgtt 😭😭😭

Last pregnancy sy mcm tu… dr bgi 2 week… berhrp sgt2 baby ok tpi still xde heartbeat jgk… then bleeding sndiri tpi lekat uri so kena d&c jgk akhirnya….

Doa bnyak2 sis.. Semoga ada denyutan baby lepas 2 minggu..