Kandungan tiada degupan jantung

Assalamualaikum. Saya mengandung 10 minggu tp janin masa scan hanya 7 minggu dan tiada degupan jantung. Ada possibility utk kandungan mempunyai degupan jantung kalau scan 2 minggu lg ke?

2 Balas

Insha Allah semoga ada keajaiban utk awk..sy pernh jd mcm awk, kndgn 11/12w cmtu xde degupn jntung n mmg size janin 8w je..Dr bgi 2w nk tgk pkembgn..sedih sgt, doa mcm2 n try usaha dlm msa 2w tp tula xde rezeki..akhirnye ggur sndiri

Aamiin.. kena redha dgn takdirNya... mungkin belum ada rezeki...