kandungan 12 minggu 4 hari tiada degupan

hello nak tanya kpd yg berpengalaman. harini sy jumpa doc. masa scan tadi doc tak dapat detect degupan jantung. 2 minggu yg lepas masih ada degupan tapi kali ini tiada😢 boleh sesiapa bagitau tentang ini sbb sy sangat2 risau. ibu sy prnh juga mengalami seperti ini tapi masa tu dah 9 bulan tinggal tunggu hari nak melahirkan. masa tu adik sy tiba2 tiada degupan jantung. nak seminggu juga ibu sy d hospital dlm jagaan doc. doc hanya bagi minum milo suam sja lpas seminggu tu dah ok. tapi situasinya tak sama mcm sy baru 3 bulan dah tak dapat detect degupan jantung😢 #firsttimemom #firstmom #ingintahu #firstbaby

2 Balas

Sy xpasti puan nak tahu pengalaman yg mcm mana, biasa gugur 12 minggu sama ada keluar sendiri @ tak keluar Tapi biasanya doc akan bagitahu kita apa perlu buat, atau lepas scan awak boleh tadi doktor tu Then Dr akan tengok mcm mana keadaan awk. Sama ada kena cuci @ mcm mana. Tahan dekat wad bergantung pd keadaan awak Sebab tu awak kena pegi hospital, then Doc akn bgtau step seterusnya

pergi hospital