37 week harini

Harini masuk 37week, saya rasa tak sabar sangat nak jumpa baby, tadi checkup nurse kata baby da masuk laluan sikit. Doakan urusan saya dipermudahkan ya, begitu jugak kepada para pembaca 🥰🫶🏻

9 Balas

sy pun 37w 2dy hrni 13/10/22.. tak sbr gak nk jumpe bby+dah tak larat😅..cpt bersalin cpt la abis pantang🤣..semoga ibu2 yg bakal melahirkan die permudahkan bersalin nnti..amin..

2y ago

Sama la, saya pun rasa mcm da penat sangat dah ni 🤣😭😭 semoga kita dapat harungi saat bersalin dengan berpantang dengab mudah ya 🥺🥹🫶🏻🫶🏻