36Weeks Pregnant

Khamis checkup KD,nurse cakap baby dah engage. perut dah turun Harini checkup doktor,doktor kata kepala baby dah masuk suku.. Semoga Allah permudahkan segala urusan mommy. Tak sabar nak jumpa baby. Baby sebelum ni dah jadi baby syurga pada usoa 5mths+ dalam perut.. Semoga kali ni ada rezeki mommy :) aamiin

1 Balas

Aamiin..selamat bersalin sis😍

5y ago

doctor estimate dalam seminggu dua lagi. tapi sebab kerja banyak jalan sana sini,risau terberanak awall :D