PregnantMom

Baru 37weeks , tak sabar nak jumpa baby . Harap2 bersalin dah minggu depan . Due date 1/11 . Tapi ! Nurse cakap kepala baby dah masuk laluan . Harap dipermudahkan urusan bersalin kita . Amin .Lenguh2 macam mana pun .Excited tu tetap ada .

6 Balas

sama la sy pun 1/11 due😄..kdg2 berasa gak mulas2 perut kjp pahtu ilang.hrp2 bby kluar la dlm masa terdekat ni😅..tak lrt dh sbenarnye.sis ank yg ke4.kakak2 dieorg smua awl dr due date..semoga ibu2 selamat bersalin ye.amin.

2y ago

Yelah kan , excited nak tengok baby depan ii dah 🥰amin

semoga dipermudahkan sis untuk bersalin... sy skrg 36w3d, kena bersalin 38w nanti sbb gdm.. dah sarat ni semua sakit2 kan sis, tp rasa seronok dan excited nak jumpe baby, nak cium bau bby... hehe

Semoga dipermudahkan urusan sis bersalin dan ibu dan baby dalam keadaan sihat insyaallah amin 🤲🏻 Saya due 4/11 tapi ni pon dah kerap kena false contraction 🤭

Sama la saya sis, due 2/11. Tak sabar nak tgk baby and dalam masa yg sama dah tak larat 😭🤣 harap dipermudahkan urusan bersalin ya sis ❤️

semoga dipermudahkan semua persalinan awak dengan baby...tahniah

2y ago

Ye awak . Terima kasih

semoga dpermudahkan segala urusan sis aamiin...