37 week harini

Harini masuk 37week, saya rasa tak sabar sangat nak jumpa baby, tadi checkup nurse kata baby da masuk laluan sikit. Doakan urusan saya dipermudahkan ya, begitu jugak kepada para pembaca 🥰🫶🏻

9 Balas

Semoga dipermudahkan urusan sis, esok saya 37weeks. Baby dah start mgeras, dah terasa ngilu2. Hehe tak sabar nak jumpa baby jugak. Tp saya masih nak keluar jalan2, makan sedap2. Haha hopefully kte semua selamat melahirkan nanti ❤️

2y ago

Hehe sikit lagi mommy, kita boleh! ❤️❤️

amin , semoga dipermudahkan urusan puan bersalin 🤲 saya due lambat lagi 16/12 nanti 31w sekarang kepala baby kat bawah juga huhuu sekarang ada dah rasa sakit2 tapi tak berapa keraplah .. huhuu misi suruh saya siap2 barang awal

2y ago

Oh december baby ya, semoga dipermudahkan urusan ya puan. Banykkan berjalan di akhir akhir trimester ni 🫶🏻🥹

Sama la 37w harini. Syukur sngt2 sebab tak risaukan bayi lahir pramatang. Jumpa nurse kk kata kepala baby “tergantung” lagi, tak faham apa maksud sebenarnya tapi mungkin belum masuk laluan la kot

2y ago

Dah deliver ke?

sy pun 37w 2dy hrni 13/10/22.. tak sbr gak nk jumpe bby+dah tak larat😅..cpt bersalin cpt la abis pantang🤣..semoga ibu2 yg bakal melahirkan die permudahkan bersalin nnti..amin..

2y ago

Sama la, saya pun rasa mcm da penat sangat dah ni 🤣😭😭 semoga kita dapat harungi saat bersalin dengan berpantang dengab mudah ya 🥺🥹🫶🏻🫶🏻

Ya Allah sama la Kita. Tapi baby saya kepala Dia masih main2 dkt laluan. Dah puas saya berjalan buat kerja rumah. Doa sgt dpt bersalin next week.

2y ago

Amin!

Aamin semoga dipermudahkan urusan sis bersalin.. semoga sy pon sama.. mudah bersalin norma

2y ago

Amin amin ya rabbal alamin ☺️❤️

semoga urusan sis dipermudahkan..

2y ago

Semoga urusan awak dipermudahkan juga ya sis 🫶🏻

semoga dipermudahkan urusan bersalin.

2y ago

Terima kasih, moga awak dipermudahkan segala urusan juga ya 🥹🫶🏻

aamiinn

2y ago

❤️❤️❤️