Serah diri. Swab test.

Harini kena serah diri sebab gdm on insulin. Tapi sebab ada symptoms selsema dengan batuk kena swab test dulu. 😖😖

Serah diri. Swab test.
21 Balas

saya pun sama masatu simptom selesema je sbb sbelum masuk hus ada kemas bilik sikit then kena swab test, nasib negatif hehe. btw semoga dipermudahkan yaa. best bilik berasingan ni

nak tnye kalau gdm ni mmg kna serah dri ye..dktr bg tarikh la ye.tok serah dri.sy pn dgm on ubt..bdebr lak lg 2bln

semoga dipermudahkan segalanya.. semuanya bebaik²..jaga diri dan baby baik²..

Puan dah brapa minggu skrg ? Semoga dipermudahkan Segala urusan puan .

maaf tya, swab test dkt hosp utk brsalin kena bayar x?

3y ago

ooo ok

Moga dipermudahkan urusan sis Aamiin #TAPactiveusers

Moga selamat semuanya ibu.. Moga dipermudhkn

semoga dipermudahkan segala urusan sis

moga dupermudahkan sgala hurusan momy.

smoga dipermudahkan urusan sis ye..