39week 1day

Harini in shaa Allah admit hospital... ??... Mcm mna nk teran xtahu...saya terlalu gemuk dan pendek... Rasa nk capai kaki pun susah... Takut sakit... Sangat takut

1 Balas

Semoga dipermudahkan urusan sis ya. Saya dulu masa 7 bulan pregnant saya dah mula belajar cara meneran. Anak pertama tak ada pengalaman kan. Saya rajin google cara2 bersalin. Alhamdulillah 3x teran ja baby keluar. Fikir positif ja sis. Orang lain boleh,sis pun pasti boleh