Kantung Kosong

Harini doc sahkan kantung saya kosong. Saya dh nak msk 3months pregnant. Perut pon dah nampak sikit. Y membesar kantung ja. Tapi xda janin. Doc bagi masa 2 minggu untuk kantung tu jatuh sendiri. Lpas dua minggu kalau xjatuh juga doc akan cuci. Boleh bagi tips untuk bagi kantung tu jatuh sendiri dengan cepat? Kalau y pernah ada pengalaman macam saya. Saya nak tanya. Berapa lama awak ambil masa utk pregnant balik. Doc xsuggest sgt kalau dorang y cuci utk anak 1st. Takut nanti rahim cedera then peluang utk mengandung tu lambat. Btw doc xda bagi ubat utk cuci kandungan. Doc cakap gov dah haramkan ubat tu.

18 Balas

Kandungan pertama sy kena macam ni. Sy cuci . 2 bulan lepas tu sy dh pregnant balik . Alhamdulillah sekarang dh 10minggu.