39weeks

Harini dah masuk 39weeks. Tapi masih belum ada tanda tanda baby nak keluar. Masih seronok dalam perut agaknya ?. Harap baby keluar sebelum due ?. Doakan semoga dipermudahkan segala urusan saya ?. Semoga dipermudahkan urusan mummy² semua jugak ?

39weeks
8 Balas

Doakn sy supaya cpt brslin..ni dh 40 mnggu 2 hri bby stil msih aktif ..tanda pon blom adaa risau kkdg..kalau tk sbtu ni dh kne serah dri 😌doakan sy ye

7mo ago

Sama la saya pun. Harini dah 40w. Belum lgi ade tnda2 🥲 Semoga semuanya dipermudahkan urusan 🤲🏻