39weeks

Harini dah masuk 39weeks. Tapi masih belum ada tanda tanda baby nak keluar. Masih seronok dalam perut agaknya ?. Harap baby keluar sebelum due ?. Doakan semoga dipermudahkan segala urusan saya ?. Semoga dipermudahkan urusan mummy² semua jugak ?

39weeks
8 Balas

Aamiiin, kerapkan berjalan jalan kaki sis, insya Allah....yg sy amalkn berjalan dlm rumah je smbil tengok tv, time iklan saya jalan kaki pusing ruang tamu....