benang luka epi

sesiapa tahu ke warna benang yg doctor guna utk jahit epi? sbb saya baru berani nk tgk luka jahitan guna cermin, sy nmpk kawasan jahit ada warna hitam n sy confuse tu dh cantum or benang mmg warna gelap? dan hujung jahitan epi tu masih merah & pedih sikit n nmpk benang tp warna putih..btw hri ni hari ke 18 pantang..org lain 2 minggu luka jahitan dh baik 🥲#bantusharing #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

Yang hitam tu benang dia dh ‘matang’ and selalunya luka kt situ dh bercantum. Nanti sampai masa dia tanggal sendiri

4mo ago

alhamdulillah tq sis, kurang sikit rasa risau ni..tak sabar nk fully recover, tinggal yg hujung jahitan tu yg sakit n pedih kkdg lg2 lepas buang air besar 🥲