luka jahitan bersalin

luka jahitan dah cantum and tak rasa pape cuma adelah sikit boleh rasa benang tu ada..kalau fully recover macam mana eh? benang tu larut sendiri dalam kulit ke? atau dia akan luruh sendiri? kalau benang tu larut nanti kalau bersama tak terkacau ke benang tu? tak koyak ke? risaulah😂 #firstmom #pleasehelp

2 Balas

saya punya benang luruh tapi luka belum cantum lagi , siap ada jahitan terbuka tak bercantum , kena kerap minta husband check kalau rasa was2 luka tu ok ke x , sebab misi bagitahu lama juga benang nak bercantum dengan isi kalau pemakanan tak jaga 😅

sy bersalin 3 anak tak pernah nampak benang luruh dekat pad. biasanya benang bercantum dgn isi. kena pastikan la luka betul² sembuh baru bersama dgn suami. rasa mcm pengalaman pertama bersama suami lepas bersalin. sakit dan ngilu

12mo ago

Mcm mana nak tahu dah sembuh sepenuhnya ye? Klau dah 100 hari tu mksudnya dah fully recover la kan?