Nampak benang dekat luka epi.

Luka epi merah n nmpk benang terkeluar.... Tandanya nak luruh atau jahitan terbuka..?? Sebab rasa pedih bila jalan... #firsttimemom

3 Balas

Setahu sy benang skrg ni bukan jenis luruh, dia meresap dekat kulit.. cuba tgk dekat cermin atau minta nurse checkkan..

6mo ago

oyeke, baik, nanti nak tengok mcm mana. menanti hari nak tggu luruh huhu

dah okay ke awak? awak buat apa je biar baik?

4mo ago

Sy buat sitz bath air garam, tukar pad setiap kali ke bilik air, keringkan depan kipas..ada juga spray dermacyn dkt luka utk elak jangkitan kuman, keringkan juga lepas spray tu..

dah okey?

6mo ago

Allahumma Aamiin ya mujib, terima kasih banyak, semoga Allah balas dgn kebaikan 🤲🏻