38w5d Belum ada tanda lagi

Harini dah 38w, tapi still belum ada tanda tanda baby nak keluar 🫠 dia seronok agaknya dalam perut ni. Due 27/4, harini still aktif berjalan sana sini siap pergi service kereta 😂 dah macam macam exercise buat ni. Sambil masak pun exercise lagi. Tolong doakan saya cepat bersalin sebelum raya secara normal ya semua. Mana tahu ada doa yang termakbul. Terima kasih

12 Balas

sama la.. due date dh Smpai tapi baby tak nak keluar lagi. dia nak bagi umi dia beraya lagi tu

1y ago

39w 3d belum ada tanda2 lagi, tapi BP naik tinggi 153/96