38w5d Belum ada tanda lagi

Harini dah 38w, tapi still belum ada tanda tanda baby nak keluar 🫠 dia seronok agaknya dalam perut ni. Due 27/4, harini still aktif berjalan sana sini siap pergi service kereta 😂 dah macam macam exercise buat ni. Sambil masak pun exercise lagi. Tolong doakan saya cepat bersalin sebelum raya secara normal ya semua. Mana tahu ada doa yang termakbul. Terima kasih

12 Balas

saya due 22/4 masih rilek juga ni takda turun tanda pape. hehe

Saya due 20/4, tapi xde tanda lagi. 😂