baby besar dlm kandungan

harini checkup baby 32weeks. DR cakap baby sy besar 2.33kg/8 bulan kalau berterusan mungkin kena refer ke hospital 😭. kemuning besar czer 😔.. apa perlu sy buat utk tak ank baby besar sangat 😢.. sy tak nak czer 😭.. doakan sy bersalin normal

1 Balas

Saya doakan semoga awak dipermudahkan urusan ye. Allahumma Aamiin 🤲🏻. Maaf saya tak pasti tips untuk bagi bayi tak berapa besar. Selalunya Ibu2 lain tanya tips supaya anak besar. Mungkin boleh kurangkan makan benda2 manis. #TAPsupermoms