DOAKAN SAYA

Hari niy temujanji ng Dr pakar O&G. Pakar scan baby sy besar dari minggu. Sy 38w 3d berat baby dah 4.2kg. Due betul 12/12 Sy gdm on diet. Terus Dr bagi surat utk masuk wad hari ini dan Hari ahad niy sy kena operation. Pakar ckp sy xleh normal sbb risiko kepada baby sbb ini baby first. Kalau ank 2 or 3 Dr bagi pilihan nk czer or nomal. Cm sy ank first mmg Dr suruh czer. Doakan sy dipermudahkan segala urusan yea. Ibu dan baby selamat. Semoga bakal bakal ibu dipermudahkan segala urusan bersalin nnti🤲🏻❤️

7 Balas

Semoga semuanya lancar sis sbb sy masa ank 1st juga gdm on diet & emergency czer tp sbb heart rate baby drop sbb dah tertelan air ketuban. Insyallah tuk skarang dah 36w ank k2 doktor dah confirmkan sy blh bersalin normal semoga sis pun sama nnt. Tabah kan hati kuatkan smangat sis.

1y ago

Terima kasih sis. InshaAllah ada rezeki utk ank k2 sy nnti. InshaAllah semoga dipermudahkan segala urusan bersalin kita. Aamiin aamiin ya Allah🤲🏻❤️

sy pn gdm on diet..tapi smlm prgi klinik, dktr cakap baby kecik 😢 risau sgt ni..doakan berat baby naik dlm masa terdekat ni..skrg dh 35w berat baby baru 1.6+g ..😭😭

1y ago

InshaAllah semoga dipermudahkan segala urusan yeaa.. inshaAllah xdea apa yeaa jgn risauu

semoga dipermudahkan sgala urusan, sihat ibu & baby.. aamiin 🤲🏻

1y ago

Mekasih sis atas doanyaa. InshaAllah. Aamiin aamiin ya Allah ya Mujib🤲🏻❤️

InsyaAllah semuanya baik2 dan dipermudahkan utk awak and baby❤️

1y ago

Mekasih sis atas doanye. InshaAllah. Aamiin aamiin ya Allah🤲🏻❤️

semoga sis dan baby selamat.. 🤲🏼🤲🏼🤲🏼..

1y ago

Mekasih sis atas doa. Aamiin aamiin ya Allah🤲🏻❤️

due kite sme semoga dipermudahkan urusan bersalin ye sis

1y ago

Semoga dipermudahkan urusan bersalin kita. InshaAllah🤲🏻❤️

moga dipermudahkan sis 🌹

1y ago

Mekasih sis. InshaAllah. Aaminn aamiin ya Allah🤲🏻❤️