Ceaser atau normal?

Assalamualaikum ibu ² semua. Sy ttc 7years. Now alhamdulillah dah pregnant 23weeks. Disebabkan sy ttc, jadi sy kena refer pakar. Baby okay sihat normal . Tapi yg menjadi tanda tanya sekarang ni, doktor nak sy buat keputusan samada nak bersalin secara czer atau pon normal. Ada tak ibu ² dalam ni berpengalaman macam sy? Doktor sarankan utk sy bersalin secara czer. Jangan kecam. 1st baby 👶 #ingintahu #firstbaby #ttc

3 Balas

Awak bersalin di swasta ke? Ada apa2 masalah kesihatan yg lain ke? Knape doctor suggest awak bersalin czer? X kisah la TTC berapa lama pun, klau pregnancy is fine okay, boleh je normal. X de selection pun.

kalau takde masalah kesihatan, mana mana pun boleh tak kira berapa lama pun dah ttc. selalunya czer bila ada isu kesihatan. gdm hbp or baby besar ke apa yg mmg tak boleh nak normal. jd terpulang pada diri sendiri

1y ago

sis dah bersalain ke? sy pon sama ttc 6y..doctor suggest czer.. msh dilemma.

sme kes mcm sy.. serbut gler skrng sis dh bersalinnke??