Cucuk kancing gigi

Hari ni check up dekat kk .. jumpa nurse tiba tiba dia ckp kena cucuk kancing gigi hari ni .. tanjat makk???

5 Balas

Sy dah dua Kali kena cucuk. Nurse cakap kalau baby first mmg kena 2kali. Lepas ni if hamil lagi, just sekali je cucuk. Tak sakit pon, cuma lepas cucuk tu tangan akan lenguh dalam 2hari.

4y ago

Itulah tak expect kena cucuk hari ni .. ingat kan lambat lagi 😂😂

sy sekali kena masa 28w..lepas cucuk terus nak pitam..jantung jd laju..kena rest kejap kat klinik pakej iv drip sebotol..

sy nurse maklum awai2 dah.. lagi2 anak first ni kena cucuk 2x.. nnt next pregnant sekali jah

Sama lah. Dtg checkup tiba2 bgthu kena cucuk kancing gigi hari yg sama. 😹

Baby dah gerak eh sis? Sakit tak? Aduh 😅

4y ago

Huhuhuhu semoga sy tak nangis laa 🤣