1st experience.(saja nk luah)

Harini buka buku pink..happy..cek itu ini..tp doc ppuan Nye so sombong?

17 Balas

alhamdulillah nurse an doc sya dpat baik . tapi kat kawasan ambil nombor and tunggu nama di pangil nurse dia mulut jahat . first time buat buku dtng pkol 7.30 pagi . dia pangil nama pukol 11 pagi . setiap jam tnya lama lagi ke . dia jawab . "puan kalau tak reti sabar bole pulang ya" . rasa nak carut je .

4y ago

lamanya... slalu paling lama sejam lebih

tatau la kenapa wujudnya jenis doc or nurse nurse mulut mcm puaka yaa sepatutnya mereka mulut kena cakap yang elok elok, support patients semua tapi entahla ya nama pun manusia kan ta kira kerja apa pun kan mulut busuk tu pasti ada kan kita ni kena la sabar klu kena tu

Sy pula dpt doc yg asyik ckp negatif ja. Dri mula2 dtg smpailah btl2 keguguran.. Mula2 ckp xmengandunglah, kandungan luar rahim lh. Baby xjdi lh.. Smpailah btl2 keguguran disebabkan janin tiba2 tiada heartbeat.😢

4y ago

Eiii tak baik doktor cakap cam tu. Profesional la. Dah tugas kan

Biasa la tu. sbb ramai org agaknya mood pun kelaut. Sy pegi check up swasta & gov. Biasanya check up gov mmg tak sempat nak tanya apa. Jd sy banyak tanya dpt klinik swasta sbb dah alang2 kita bayar kan.

Hadam je sis..sy pom pegi hospital 2 pgi smalam sebab sakit bawah perut kncing kotor...nurse2 bukan main mngejek ckp manja laa ap laaa..sampai nangis ckp kt hsband nak bsalin kt swasta😂

4y ago

Dia sedap je mengata kita ntah2 diorang tu lagi teruk dari kita sakit skit trus ambk painkiller sbb benda dekat kn😂

aduii..takut pla dgr😂sy lum buka buku pink lagi next week bru buka..harap dpt nurse x kuat membWang la..klo x..hmm..sabar dan hadap je la demi baby😍

sy alhamdulillah ok sume nurse n doc.. mgkn doc sis tu penat sbb byk patient n die pn jenis xbleh nk ctrl emosi sndr..

Time cek sya dpt dktr pompan baik lemah lmbut orgnye, just nurse jek mlot lancang sgt

Sy dpt doc laki sombomg mulut boleh tahan pedas jugak kata2 dia😅

Hmm. Sbr la x smua org bernasib baikkkk.. Mmy jgn down k