HB turun, Berat kurang naik ?

Harini ada check up 17 weeks. Harini jugak ler kena minum air gula, harap result darah ok. Hari ni juga kena marah dengan misi sebab HB turun, berat kurang naik. Rasa makan dah banyak sebab selera dah ok. Tapi berat naik sikit je. Kawan2 ada cadangan tak nak naikkan HB dan berat badan

9 Balas

Sis try ambil iberet or obimin ..minum dgn jus oren.ambil sblm masuk tdo..lps tu try ambil VCO (virgin coconut oil) sehari 4 bji..dan ..insya Allah...