kurang berat badan

susu apa nak naikkan berat badan ?.. hb saya okey berat badan je yang tak okey..

1 Balas

jenis susu ikt pada individu sis. sis kena try & error. if awal kehamilan, mcm sy mmg berat xbrapa naik, siap turun lagi adalah sbb kurang selera makan trutama nasi. tp bila da nak masuk 5 bulan ke atas baru berat naik itu pun kdg kurang 1kg naik..

6y ago

tula.. saya pun sbb kurang selera mkn berat jdi masalah.. tu yg nk cri sesuatu cm susu utk naikkn berat bdn.