NADI LAJU ,

Harini 20/5/20 cek bp kat klinik desa bacaan nadi 145. sepatutnya bawah 100 bru normal kan.bp ok. nadi je laju sgt..pastu pergi kk kena bt Ecg (result 115 bpm) & ambik darah untuk ujian tyroid. IBu2 kat luar sana ada x alami masalah mcm sy. sy setiap kali cek bp selalu nervous. ada apa2 tips x untuk masalah nadi laju ni?

1 Balas

maaf sy xpnh alami nye..tp xpe sy try up status sis ni ea..hrp jika ada yg mmpnyai pnglmn sprti sis blh share ttg ni dgn sis...

4y ago

alhamdulillah...mg jd ank yg solehah utk ibu ayah...Allahuma aamiin..eh xpe..its ok..😉✌