Nadi laju masa checkup

Ada tk kat sini yg nadi laju sya skot kt kk nadi laju,dh ambik darah untuk check tyrod blum dpt result hmm saya risau laa

2 Balas

Sama lah. Kena masa 1st time buat checkup. Bacaan nadi tinggi. Keesokkan kena ambik darah nk check tyroid. Alhamdulillah negatif. Saya dari dulu memang mcm tu. Setiap kali pergi klinik jer neves. Tgk nurse pun neves

Saya ada baca , situasi puan ni disebut white coat syndrome? Macam tu kot istilahnya. Nervous bila dtg ke pusat kesihatan. Buat deep breathing utk kawal diri drpd situasi gitu.