Nadi laju waktu hamil

Hai. Siapa kat sini tiap kali pergi kk/klinik detect nadi jadi laju? Lebih 100 bpm

4 Balas

Masa anak sulung saya dulu mcmni. Nadi laju. Kerap pitam. Refer ke Hospital. Doktor dh buat mcm2 test jantung. Tp semua normal. Jd doc kata ni cuma pembawakan baby..

1y ago

pergi checkup auto laju lebih 100. klu kat rumah pantau guna oximeter sambil baring bole dpt sampai 70-80 bpm. bila nadi dah laju mula jd makin nervous ,auto bp pn jd naik. skrg kk masih pantau .masih belum refer pakar . risau pk

Kurangkan makan masin and dont think too much. Banyak rehat

mgkin ade darah tggi. jaga makan n kurgkn stress

same la saye sis...x penah dpat bwah 100

1y ago

pastu sis doc buat apa? sy dah buat ecg normal. tp doc kata kalau laju lg nk kena tahan ward nk buat echo test dan lain2.. masalahnya klu g kk auto jantung laju mcm berlari😂