M A L A S

Harini 1 hari rasa malas sangat. Dari bangun tido tadi lepas mandi, baring je. Duduk dalam bilik. Nak tengok tv pon takde mood. Orang pregnant memang selalu macam ni and takde mood ke or saya yang macam ni? Hahaha.

2 Balas

haha. selalu jugak sy rsa mcm tu.. normal bg or pregnant ni.. cuma kekdang xboleh terikut sgt mls tu.. mcm sy kerja tertangguh jee...😥ni bru 11w

Normal la tu. Saya pon macam tu

5y ago

Hormon time preggy tu sis. Pembawakan budak. Saya masa preggt mmg tak buat apa langsung. Tau nak berjalan, nak makan je. 😅