DOAKAN SAYA DAN YANG LAIN .

hari² baca and tengok perkembangan group ni .. seronok tgk org post UPT , SCAN and BABY bum , harap saya dapat merasai detik itu jugak .. masih TTC lagi .. belum ada rezeki sy ..mintak doa ibu² semua ye , mana tahu atas doa ibu² semua dpt memberi sy semngt dan termakbul apa yang sy hajatkan .. doa yang baik² inshallah , amin .

78 Balas

Say dah lewat..last 27.11..tapi cek upt negatif...doakan saya jugak yew..aamiin Ya Rabbal a'lamin

Aminn.. Dri skrg amal kan kurma dan susu untuk menguatkan rahim.. Inshaa Allah ade rezeki nanti..

Moga ada rzki bt kmu sis..jgn pnh ptus asa dan usaha serta doa ya..Allah tu Maha Mendengar..😁

Insya-Allah doa banyak2 ye awak, jgn pernah putus asa rezeki tak pernah salah alamat...

5y ago

aamin inshallah

aminn terima kasih yang mendoakan . semoga perjalanan hidup kita diberkati allah ..

Semoga dipermudahkan urusan sis dapat zuriat.. 😊😊 insyaallah ada rezeki tu..

Aminn doakan saya jugak tau .. teringin nak rasa baby bergerak2 dalam perut ☺

5y ago

kita berdoa sama² ikhtiar supaya kita jugak dapat merasa pengalaman ini ye puan ..

Semoga dipermudahkn smua..inshaallah. Adik sy pn skg masi mnnti lagi 2y blm ada..

InsyaAllah.. Rezeki selalu tepat waktunya.. semoga dpermudahkan usahanya..

Insyaallah sis aaminn.. Sis jangan putus doa & usaha ye.. Jangan sedih2..