sugar level

hari tu,i ade minum air gula kali kedua. pastu nurse kk ade call dan bagitahu minum air gula sangkut lepas minum air gula.. dia suh datang utok check bdp 4 kali.. bacaan 8.5 .. tahu x cara nak control untuk lepas bsp... dah mula risauu niee

1 Balas

Hi mommy. Pagi mkn roti wholemeal yg gardenia hijau tu. Tengahari mkn nasi n lauk tp nasi jgn byk.. Banyakkan minum air kosong, Kudap2 dgn peria goreng. Sy dulu 10.4 😂 Tp blh lah control mkn. Jangan lupa makan epal hijau.,paras gula blh turn cepat.