31 week sangkut gdm

Salam. Ada tak sini minum air gula kali kedua sangkut gdm? Kuciwa jap td nurse kk call next apptment kene buat bsp test. Minum air gula 20/5 hari tu, hari ni nurse call. Baru nak happy ingat kan ok sbb dah lebih seminggu. Ada tips tak cemana nak dptkan bacaan bsp normal nt? ?

2 Balas

Sy dulu pun happy dh nurse x call slps 3,4 hr..alih2 call jgk lepas tu,sangkut 8.2.. Kawal pemakanan, lebihkan minum air kosong..kalu air manis sy minum milo kosong.. Yg penting jgn stress..

saya sekali je mnum dlu..xtau pulak😂